Pulcējam vienkopus aktīvus, sportiskus cilvēkus ar redzes traucējumiem Latvijā

Deniss Eiropas šoudauna Top12 Francijā finišē 7. vietā

Otrajā sacensību dienā Denisam bija jāizvada piecas spēles. Rīts iesākās ar ļoti augstas intensitātes spēli pret Polijas šoudaunistu un otro pasaules numuru Adrianu Sloņinku. Spriedzes pilnais mačs noslēdzās ar Denisa uzvaru piecos setos. Pēc uzvaras netika slēptas gandarījuma emocijas un pateicība trenerim.


Nākamā spēle bija pret pasaules ranga pirmo numuru – Polijas pārstāvi Kristianu Kisielu. Deniss spēlēja tiešām cienīgi, tomēr četros setos nācās atzīt Kristiana pārākumu.


Lai varētu tēmēt uz turnīra top3, Denisam turpinājumā bija jāuzvar visas trīs atlikušās spēles. Tās pagāja pamatīgā cīņā ar pretiniekiem un diemžēl jāsaka – dažubrīd arī ar tiesnešiem…


Visas trīs spēles noslēdzās arī piecos setos, uzvarēt gan izdevās tikai vienu no tām – pret Itālijas spēlētāju Marko Karai. Pret somiem Jouni Vitimaki un Āri Lahtinenu izšķirošajos brīžos nedaudz pietrūka.


Tomēr Denisa startu Francijā noteikti jāvērtē kā labu un atzīstamu. Pirmkārt, tika izcīnītas sešas uzvaras, kas ir par vienu vairāk nekā pirms diviem gadiem Tartu analogā turnīrā. Otrkārt, Denisa sniegums pie šoudauna galda bija daudz nosvērtāks un konkurētspējīgāks ar jebkuru no šiem Eiropas šoudauna dūžiem.

Links ⟶