Pulcējam vienkopus aktīvus, sportiskus cilvēkus ar redzes traucējumiem Latvijā

Atklāšanas saruna – LNSS YouTube kanālā

Indulis Bumbieris: LATVIJAS NEREDZĪGO SPORTA SAVIENĪBAProjekts “Biedrības Latvijas Neredzīgo sporta savienībasdarbības un kapacitātes stiprināšana” (Nr. AIF/2021/IK/194)

Mēs mācāmies no savām kļūdām – plānotais Facebook Live pasākums 28. septembrī, lai atklātu mūsu jauno projektu, diemžēl neizdevās. Bet mēs radām risinājumu!

Mēs tiešām gatavojāmies! LNSS prezidents Imants Elstiņš jau nedēļu iepriekš kopā ar projekta komandu gatavoja tekstu, saslēdza un izmēģināja kameras, trenējās runāt (tas tiešām nebija viegli – runāt vienam pašam ar kameru!). Projekta komanda atbalstīja un palīdzēja. Tomēr notika neparedzētais – tehnika pievīla. Nebija arī lielas pieredzes ar Facebook Live organizēšanu.

Protams, tas bija stress! Nav padoma – ko iesākt, kā rīkoties? Nepatīkami, ka jau pašā projekta sākumā neizdodas plānotais. Tomēr sportiskais gars palīdzēja arī šoreiz – no katras situācijas ir izeja, un to LNSS valdes locekļi pieprot! Tika izlemts filmēt plānoto video un palaist to LNSS Youtube kanālā.

Nav kauns atvainoties un labot kļūdas. Mēs darām un mācāmies, lai kļūtu stiprāki. Tāds arī ir šī LNSS jaunā projekta mērķis – augt un pieņemties spēkā (zināšanās!).

Video sarunā piedalās (no kreisās): Indulis Bumbieris (projekta vadītājs, LNSS valdes loceklis) un Imants Elstiņš (LNSS prezidents).

Indulis Bumbieris: Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ) un Norvēģijas finanšu instrumentus, programmas “Aktīvoiedzīvotāju fonds” ietvaros.Rakstu sagatavojaIndulis BumbierisLNSS valdes loceklis, projekta vadītājsTālr.26955934 e-pasts [email protected]