Pulcējam vienkopus aktīvus, sportiskus cilvēkus ar redzes traucējumiem Latvijā

Golbols 2021

Vakar Inčukalnā tika aizvadītas šā gada LNSS sacensības golbolā.

Šogad uz starta izgāja 4 komandas – “Skolas senjori”, “Trīs Runči”, Mixeri un “Ezerkrasts”.

Prieks bija golbola sacensībās redzēt arī vairākus debitantus, kuri iepriekš vēl nebija startējuši Latvijas golbola sacensībās. Taču vēl lielāks prieks ir par to, ka pēc sacensībām atsevišķiem spēlētājiem kā teikt esot “āķis lūpā” turpināt spēlēt golbolu. Diemžēl Latvijā mums ir lielas problēmas ar iespējām trenēties šajā dinamiskajā un interesantajā sporta veidā.

Par pašu turnīru runājot uzvaras visās trīs turnīra spēlēs izcīnīja “Skolas senjori” , godam izcīnot Latvijas čempiona titulu. Otrā vieta pieredzējušajiem “Mixeri” komandai, kuriem gan turnīra laikā savainojumā iedzīvojās LNSS prezidents Imants Elstiņš. Bronzas pozīcijā šogad komanda “Trīs Runči”, kuras sastāvā par turnīra rezultatīvāko spēlētāju ar 22 gūtiem vārtiem kļuva Guntars Spalviņš.

Pēc komandu sacensībām vēl tika aizvadīts individuālais metienu turnīrs 1 pret vienu, kur piedalījās seši dalībnieki. Ļoti saspringtā fināla mačā Kaspars Biezais tikai ar 2:1 pārspēja Vladislavu Kurakinu, izcīnot metienu meistara balvu.

Mums jāsaka milzīgs paldies Antonam Geibam un Inčukalna sporta kompleksam kopumā par iespēju aizvadīt sacensības. Varam teikt tikai labākos vārdus. Tāpat , protams, liels paldies jāsaka Lietuvas tiesnešu kolēģijai , kuri atbrauca un izlīdzēja , lai sacensības tiktu notiesātas visaugstākajā līmenī. Paldies arī līdzjūtējām, kuras bija ieradušās uz sacensībām. Kā arī visiem brīvprātīgajiem, lai turnīra norise būtu veiksmīga.

Artūrs Būda

Links ⟶