Pulcējam vienkopus aktīvus, sportiskus cilvēkus ar redzes traucējumiem Latvijā

Vieglatlētika 2021 Jelgavā

Vakar Jelgavā, Zemgales Olimpiskā centra stadionā tika aizvadītas LNSS 2021. gada vasaras vieglatlētikas sacensības, kurās piedalījās 31 sportists. Vēl no rīta lija pamatīgs lietus, kas solīja apgrūtinātus sacensību norises apstākļus, tomēr uz pašu sacensību sākumu nokrišņi rimās, kas ļāva aizvadīt kvalitatīvus vieglatlētikas mačus.

Interesanta cīņa norisinājās 100m distancē vīriešiem, kur tikai aptuveni sekunde šķīra 1. un 5. vietu, uzvaru svinot Kasparam Biezajam ar rezultātu 13,30 sekundes. Sieviešu konkurencē pārliecinoši pirmā Daina Skuja ar 18,40 sekundēm. Dainai uzvaras arī 200 un 1500 metru distancēs. Vīriešiem uzvaras 400 , 800 un 1500 metru distancēs Denisam Ovsjaņņikovam. Nekādas cerības pārējiem Lodes grūšanas, diska un it īpaši šķēpa mešanas sektoros pārējiem neatstāja Emīls Dzilna, uzrādot tiešām augstvērtīgus rezultātus.

Senioru konkurencē trīs uzvaras Andim Briģim, kurš savā vecuma grupā bija labākais 100 metru distancē, lodes grūšanā un arī diska mešanas sektorā. Pilnie sacensību rezultāti atrodami zemāk tabulā.

Kā jau vienmēr sakām paldies visiem sacensību dalībniekiem un arī asistentiem skriešanas disciplīnās, kā arī citiem brīvprātīgajiem. Tiekamies jau pēc nedēļas Liepāja 1. šā gada šoudauna posmā

Artūrs Būda